9.1 C
Arges
28 octombrie, 2024

VIDEO Joe Biden gafează din nou. Preşedintele SUA a spus despre Vietnam că este o ţară din „lumea a treia” înainte de a-i fi oprit microfonul

Preşedintele american şi-a pierdut firul discursului în timpul unei conferinţe de presă la Hanoi.

Biden a descris Vietnamul ca fiind o ţară din „lumea a treia”, înainte de se a corecta, spunând că este din „Sudul global”.

Discursul său a fost întrerupt de purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Karine Jean-Pierre, care i-a oprit microfonul.

Sursa foto: AP / Mediafax Foto

Joe Biden gafează din nou. De această data, preşedintele american şi-a pierdut firul discursului în timpul unei conferinţe de presă la Hanoi, scrie

„Este seară, nu-i aşa?”, a glumit el când s-a aşezat la microfon, după ce a încercat o introducere cu „Bună dimineaţa, Vietnam”. Biden a descris apoi Vietnamul ca fiind o ţară din „lumea a treia”, înainte de se a corecta, spunând că este din „Sudul global”.

„Am vorbit despre stabilitate, am vorbit despre lumea a treia, scuzaţi-mă, emisfera sudică are acces la schimbare. Nu a fost deloc o confruntare…” .a spus Biden în timp ce divaga.

Dintr-o dată, vocea secretarului său de presă, Karine Jean-Pierre, a putut fi auzită intervenind.

„Vă mulţumim tuturor. Conferinţa de presă se încheie aici”, a spus ea în timp ce a încheiat conferinţa de presă.

În tot acest timp, Biden, în vârstă de 80 de ani, a continuat să vorbească, fără să-şi dea seama că microfonul său fusese dezactivat.

— Disclose.tv (@disclosetv)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

astăzi, 00:04

ieri, 23:06

5 sep 2023

duminică, 13:59

vineri, 14:32

ieri, 22:06

ieri, 18:02

ieri, 19:02

Sursa: https://www.mediafax.ro/externe/video-joe-biden-gafeaza-din-nou-presedintele-sua-a-spus-despre-vietnam-ca-este-o-tara-din-lumea-a-treia-inainte-de-a-i-fi-oprit-microfonul-22122312

Ultimă oră

Același autor