9.7 C
Arges
18 octombrie, 2024

Incendiu de proporții la o hală plină cu material lemnos. Pericol de extindere a flăcărilor

Publicat la 5 ianuarie 2024, 09:11

Pompieri. Sursa foto: arhiva EVZ

Incendiul puternic a izbucnit la o hală de producție și depozitare a lemnului din Argeș. Pentru această intervenție, Inspectoratul pentru Situații de Urgență a mobilizat 7 autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Un incendiu puternic a izbucnit vineri dimineața la o hală de producție și depozitare a lemnului. Flăcările au cuprins rapid întreaga incintă, iar pompierii se luptă și la această oră să stingă focul.

Incendiu la o hală plină cu material lemnos

Focul a izbucnit în hala de producție și depozitare a lemnului din comuna Cosești, sat Leicești, județul Argeș. Nu au fost semnalate victime, însă flăcările s-au extins rapid pe întreaga suprafață a halei.

ISU Argeș a mobilizat șapte autospeciale de intervenție cu apă și spumă. De asemenea, la fața locului se intervine și cu o autoplatformă de intervenție și salvare de la înălțime. Totodată, la fața locului a ajuns și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat.

Pentru această intervenție a fost solicitat și ajutorul SVSU Domnești.

Pompierii se luptă cu flăcările

Un incendiu devastator a cuprins în această dimineață o hală de depozitare a materialului lemnos, cu o suprafață de peste 800 mp. Conform primelor date, flăcările au cuprins o mare parte a unității.

este din lemn, iar din acest motiv există și pericolul extinderii flăcărilor.

„Este vorba despre o hală de producție și depozitare în suprafață totală de aproximativ 800 mp, după prima evaluare. Structura halei este din lemn și metal”, a transmis

Incendiu Argeș. Primele concluzii

Pompierii din Argeș au intervenit pe parcursul a 3 ore pentru a lichida toate focarele. O parte din acoperișul clădirii s-a prăbușit în din cauza focului puternic. Conform primelor concluzii, incendiul ar fi pornit de la o instalație electrică, însă se iau în calcul și alte cauze.

În interiorul halei se aflau peste 50 de metri cubi de lemn. De asemenea, structura construcției era din lemn.

Un incendiu puternic a izbucnit joi în Dâmbovița. Flăcările au cuprins peste 100 de metri pătrați de gunoaie. Pompierii au intervenit cu mai multe

de stingere cu apă și spumă pentru a lichida focul

Revista presei

Sursa: https://evz.ro/incendiu-hala-arges.html

Ultimă oră

Același autor