23.6 C
Arges
19 iulie, 2024

ACCIDENT grav la un raliu din Argeș. Un spectator a ajuns la spital, după ce a fost acroșat de un pilot

Un spectator a fost rănit, la un raliu din Argeș

Publicat: 21/10/2023, 15:59

Un pilot care participa la Raliul Lerești, din județul Argeș, a acroșat un spectator, sâmbătă după-amiază, după o manevră greșită. Victima, care se afla într-o zonă interzisă publicului, a suferit suferit o fractură de bazin și una de picior.

La fața locului au ajuns pompierii și echipajele medicale. Victima a fost preluată și transportată la Spitalul Municipal Câmpulung, de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Argeș, unde a fost stabilizat. De acolo, va fi preluat de un elicopter SMURD pentru a fi transferat la un spital din Capitală.

Potrivit unui comunicat transmis de organizatori, incidentul a avut loc în a treia manşă de antrenamente, spectatorul aflându-se într-o zonă interzisă publicului.

„Într-un viraj de stânga, Claudiu Ciucă, pilotul cu numărul de concurs 83, a frânat târziu şi maşina a ieşit de pe traseu. Bolidul s-a oprit într-o maşină care era parcată la aproximativ 30 – 40 de metri de axa drumului, accidentând un spectator care se afla totuşi în zonă. Bărbatul a fost preluat de o ambulanţă şi transferat de urgenţă la Spitalul Municipal Câmpulung” , se arată în comunicat.

Organizatorii precizează că acesta este primul incident auto în care este implicat un spectator, în cele 12 ediţii ale competiţiei organizate pe traseul Lereşti – Voina.

Trofeul Câmpulung Muscel 2023, ajuns la cea de a XII-a ediţie, este organizat în perioada 21 – 22 octombrie de ACS Brothers Motor Sport, cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Câmpulung, Consiliului Judeţean Argeş şi al Primăriei şi Consiliului Local Lereşti, sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv. Competiţia reuneşte la start 66 de piloţi.

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Actualitate –

21 Oct, 18:03

Știri externe –

21 Oct, 17:41

Ultima oră

21 Oct, 17:16

21 Oct, 17:15

Vremea –

21 Oct, 17:06

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/accident-grav-la-un-raliu-din-arges-un-spectator-a-ajuns-la-spital-dupa-ce-a-fost-acrosat-de-un-pilot-20078352

Ultimă oră

Același autor