14.1 C
Arges
8 septembrie, 2024

Accident rutier cu trei victime pe DN 7, în județul Argeș. Circulația…

Accident rutier cu trei victime pe DN 7, în județul Argeș. Circulația este momentan blocată

12 iunie 2023

Un grav accident rutier, cu trei victime, s-a produs în această seară pe Drumul Național 7, după ce un autocamion și o autoutilitară s-au ciocnit. În acest moment, circulația între Pitești și Râmnicu Vâlcea este blocată.

Potrivit informaţiilor transmise de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, accidentul s-a produs în zona localităţii Morăreşti.

„Poliţiştii Serviciului Rutier Argeş sunt la faţa locului, pentru efectuarea cercetării locului faptei şi degajarea cât mai rapidă a părţii carosabile şi reluarea traficului rutier”, au precizat reprezentanţii IPJ Argeş.

Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române a anunţat că în evenimentul rutier au fost implicate două vehicule, un autocamion şi o autoutilitară.

„În urma impactului au rezultat 3 victime, evaluate medical. Circulaţia rutieră este blocat pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind ridicate pe direcţia Piteşti – Râmnicu Vâlcea”, a transmis Centrul Infotrafic.

Urmărește România Liberă pe

Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.

Cea mai recentă ediție a „Tabloului de bord” privind justiția în țările UE relevă faptul că activitatea magistraților ar fi încă afectată de presiunile…

JPMorgan Chase & Co a acceptat, în principiu, să soluționeze un proces colectiv cu o victimă a lui Jeffrey Epstein, a anunțat banca într-o…

Vulcanul Kilauea de pe Insula Mare din Hawaii a rămas activ duminică (11 iunie), după ce a erupt miercuri dimineață, cu jeturi de lavă…

Sursa: https://romanialibera.ro/social/eveniment/accident-rutier-cu-trei-victime-pe-dn-7-in-judetul-arges-circulatia-este-momentan-blocata/

Ultimă oră

Același autor