38.6 C
Arges
16 iulie, 2024

Alina Gorghiu, întâlnire cu reprezentanţii profesiilor liberale din Argeş: Toţi profesioniştii dreptului sunt partenerii noştri de dialog şi trebuie să cunoască cât mai bine direcţiile noastre de acţiune şi perspectivele

astăzi, 09:24

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu a avut o întâlnire, în Argeş, cu reprezentanţii profesiilor liberale, ea afirmând că toţi profesioniştii dreptului sunt partenerii noştri de dialog şi trebuie să cunoască cât mai bine direcţiile de acţiune şi perspectivele ministerului. Pe masa de discuţii s-au aflat, potrivit ministrului, subiecte ca digitalizare, educaţie juridică, durata excesivă a proceselor, investiţii în derulare, recrutarea experţilor tehnici, judiciari sau actualizarea onorariilor.

”O atmosferă bună la întâlnirea din Argeş cu reprezentanţii profesiilor liberale! Ca ministră a justiţiei, ca juristă între colegi şi colege, am dezbătut priorităţile pentru perioada următoare ale sistemului judiciar. Toţi profesioniştii dreptului sunt partenerii noştri de dialog şi trebuie să cunoască cât mai bine direcţiile noastre de acţiune şi perspectivele”, a scris ministrul pe Facebook.

Alina Gorghiu arată că a ascultat întrebarile tuturor şi a discutat soluţiile şi proiectele în lucru, atât pentru avocati, cât şi pentru executori, experţi, traducători autorizaţi.

”Pe masa de discuţii s-au aflat subiecte ca: digitalizare, educaţie juridică, durata excesivă a proceselor, investiţii în derulare, recrutarea experţilor tehnici, judiciari sau actualizarea onorariilor”, mai spune ministrul.

Sursa: https://www.news.ro/justitie/alina-gorghiu-intalnire-reprezentantii-profesiilor-liberale-arges-toti-profesionistii-dreptului-partenerii-nostri-dialog-cunoasca-cat-bine-directiile-actiune-perspectivele-1922402420002023090921320854

Ultimă oră

Același autor