35.5 C
Arges
16 iulie, 2024

Argeş: Bărbat ajuns în arest, după ce şi-a agresat mama şi i-a furat un lănţişor din aur / Tatăl agresorului este cel care a anunţat Poliţia

duminică, 14:33

Un bărbat în vârstă de 49 de ani din judeţul Argeş a fost arestat preventiv sub acuzaţiile de violenţă în familie, tâlhărie calificată şi distrugere după ce i-a pus un cuţit la gât mamei sale, i-a furat un lănţişor din aur şi a provocat distrugeri în casa părinţilor săi. Poliţiştii au intervenit în acest caz după ce tatăl agresorului a sunat la 112.

Incidentele violente au avut loc vineri seară, într-o familie din localitatea argeşeană Moşoaia. Un bărbat a sunat la 112 şi a cerut sprijinul poliţiştilor, după ce fiul său a început să facă scandal şi a pus un cuţit la gâtul mamei sale, pe care a tâlhărit-o.

„La faţa locului au intervenit poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Poiana Lacului, care l-au depistat pe cel în cauză, bărbat de 49 de ani, cu domiciliul în aceeaşi localitate, stabilind că cele sesizate se confirmă. Din cercetări s-a stabilit că cel în cauză ar fi ameninţat-o cu un cuţit pe mama sa, împrejurare în care i-a sustras un lănţişor din aur de aproximativ 30 de grame, iar ulterior ar fi agresat-o pe aceasta şi ar fi distrus un obiect de mobilier din locuinţă”, transmite, duminică, Poliţia judeţeană Argeş.

Conform unor surse judiciare, în primă fază bărbatul siuspectat că şi-a agresat mama a negat acuzaţiile aduse la adresa lui. Pe parcursul cercetărilor desfăşurate de poliţişti, bijuteria a fost recuperată şi restituită femeii.

În noaptea de 20 spre 21 octombrie, bărbatul de 49 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, iar sâmbătă, 21 octombrie, Judecătoria Piteşti a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a acestuia. El este inculpat pentru infracţiuni de violenţă în familie, tâlhărie calificată şi distrugere.

Sursa: https://www.news.ro/social/arges-barbat-ajuns-in-arest-dupa-ce-si-a-agresat-mama-si-i-a-furat-un-lantisor-din-aur-tatal-agresorului-este-cel-care-a-anuntat-politia-1922403322482023101421356179

Ultimă oră

Același autor