9.1 C
Arges
28 octombrie, 2024

Argeş: Bărbatul suspectat că şi-a ucis un consătean, arestat preventiv la trei săptămâni de la comiterea faptei / Crima a avut loc în ziua în care victima îşi sărbătorea onomastica

astăzi, 14:26

Bărbatul din comuna argeşeană Schitu Goleşti suspectat că şi-a ucis un consătean, în ziua de Sfânta Maria Mare, a fost arestat preventiv. Crima a avut loc pe fondul consumului de alcool, după ce agresorul şi victima au sărbătorit onomastica bărbatului ucis. Cadavrul a fost descoperit trei zile mai târziu iar criminalul fusese reţinut pe 8 septembrie.

Bărbatul în vârstă de 42 de ani din Schitu Goleşti suspectat că în ziua de 15 august a înjunghiat un alt bărbat în vârstă de 43 de ani, din aceeaşi localitate, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind inculpat pentru omor.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că fapta a avut loc pe 15 august, în timp ce victima îşi sărbătorea onomastica. Bărbatul ucis nu avea rude sau prieteni care să îl viziteze frecvent, astfel că trupul neînsufleţit a fost descoperit trei zile mai târziu. Poliţiştii şi procurorii au avut un cerc de suspecţi, în care încă de la început a fost inclus şi bărbatul de 42 de ani, însă în tot acest timp suspectul a negat că ar avea vreo legătură cu fapta. Trei săptămâni mai târziu, el a fost reţinut, după ce anchetatorii au reuşit să strângă suficiente probe care îl acuză. În faţa instanţei de judecată, el a recunoscut că este autorul omorului, au precizat sursele citate.

Sursa: https://www.news.ro/social/arges-barbatul-suspectat-ca-si-a-ucis-un-consatean-arestat-preventiv-la-trei-saptamani-de-la-comiterea-faptei-crima-a-avut-loc-in-ziua-in-care-victima-isi-sarbatorea-onomastica-1922402609002023091421310096

Ultimă oră

Același autor