23.6 C
Arges
19 iulie, 2024

Argeş: Un mort şi trei răniţi, în urma coliziunii dintre două autoturisme, pe un drum judeţean

ieri, 22:44

O femeie a murit şi alte trei persoane sunt rănite în urma unui accident produs sâmbătă seară într-o intersecţie, pe un drum judeţean din Argeş.

Accidentul s-a produs în zona localităţii Rociu din judeţul Argeş, la intersecţia dintre drumul judeţean 703B cu drumul judeţean 503E, unde două autoturisme s-au ciocnit.

„Din verificările preliminare, efectuate de poliţiştii Formaţiunii Rutiere Costeşti, s-a stabilit că, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, un bărbat de 62 de ani, din Mioveni, care conducea un autoturism pe DJ 703B, cu direcţia de deplasare dinspre Costeşti spre Oarja, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de 26 de ani, din Mioveni, care se deplasa pe DJ 503, dinspre Piteşti spre Ştefan cel Mare. În urma evenimentului rutier, a rezultat decesul unei femei de 69 de ani, din Beleţi-Negreşti, pasageră spate în primul autoturism. De asemenea, au suferit leziuni conducătorul primului autoturism, respectiv bărbatul de 62 de ani, din Mioveni, precum şi ceilalţi doi pasageri din acelaşi autoturism, respectiv pasagera dreapta, femeie de 58 de ani, din Mioveni, precum şi pasager spate, bărbat de 71 de ani, din Beleţi-Negreşti”, transmit oficialii Poliţiei judeţene Argeş.

Poliţiştii care fac cercetarea la locul accidentului i-au testat pe ambii şoferi cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.

Sursa: https://www.news.ro/social/arges-un-mort-si-trei-raniti-in-urma-coliziunii-dintre-doua-autoturisme-pe-un-drum-judetean-1922404421002023102221355667

Ultimă oră

Același autor