25.8 C
Arges
16 iulie, 2024

Argeş: Urs rămas captiv într-un gard, în localitatea Dragoslavele. Animalul a fost tranchilizat şi va fi relocat – FOTO, VIDEO

miercuri, 22:13

Un urs a rămas blocat într-un gard, miercuri seară, în localitatea Dragoslavele din judeţul Argeş. Animalul a fost tranchilizat şi va fi relocat pe un fond de vânătoare din acelaşi judeţ, anunţă Jandarmeria Argeş.

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Argeş, jandarmii argeşeni au intervenit, miercuri seară, în comuna Dragoslavele, pentru eliberarea unui urs care rămăsese captiv într-un gard.

”Apelul a venit de la gestionarul fondului de vânătoare din cadrul Fundaţiei Conservation Carpathia, cu care Jandarmeria Argeş colaborează, iar în urma acestuia s-a constituit echipa de intervenţie la faţa locului. Un medic veterinar a reuşit să tranchilizeze animalul”, transmite instituţia.

Conform sursei citate, ursul va fi relocat pe Fondul 20 Valea Bădenilor.

Jandarmii au asigurat locul intervenţiei, îndepărtând populaţia din zonă, în condiţiile în care numeroşi localnici se adunaseră să privească animalul.

Sursa: https://www.news.ro/eveniment/arges-urs-ramas-captiv-intr-un-gard-in-localitatea-dragoslavele-animalul-a-fost-tranchilizat-si-va-fi-relocat-foto-video-1922401313162023092221314635

Ultimă oră

Același autor