38.6 C
Arges
16 iulie, 2024

Bărbat din București, aflat sub control judiciar, reținut pentru trafic de droguri după un control de rutină în trafic

Publicat: 23/08/2023, 10:59

Polițiștii Brigăzii pentru Combaterea Criminalității Organizate Pitești, împreună cu un procuror din cadrul DIICOT – Serviciul Teritorial Pitești, continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit ”sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri” după ce au reținut un bărbat de 39 de ani, din București.

În data de de 22 august 2023, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Drăganu au depistat – în trafic, pe DN 7, în localitatea Drăganu – un autoturism. Mașina era condusă de un bărbat de 39 de ani, din București.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii au avut surpriza să descopere

, respectiv cantități de cannabis, ecstasy și metonitazene (opioid), ascunse în trusa medicală aflată în portbagaj, precum și instrumente pentru cântărire și porționare (cântar, grinder).

Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat faptul că bărbatul figura sub măsura controlului judiciar, ca urmare a săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest și drugtest, rezultatele fiind negative”, a transmis comisarul Mădălina Epure, purtător de cuvânt IPJ Argeș.

Bărbatul prezenta un comportament specific consumului de substanțe psihoactive

Întrucât bărbatul prezenta un comportament specific consumului de substanțe psihoactive, a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice.

”Cercetările au fost preluate de polițiștii Serviciului Antidrog din cadrul B.C.C.O. Pitești, iar bărbatul a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T., pentru audieri.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Argeş, cu propunerea de arestare preventivă a bănuitului, pentru 30 de zile”, a mai declarat comisarul Epure Mădălina.

S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare.

Activitatea jurnalistică

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Știri –

01 Sep, 12:00

01 Sep, 11:54

Știri externe –

01 Sep, 11:47

Ultima oră

01 Sep, 11:30

01 Sep, 11:23

01 Sep, 11:20

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/barbat-din-bucuresti-aflat-sub-control-judiciar-retinut-pentru-trafic-de-droguri-dupa-un-control-de-rutina-in-trafic-20039019

Ultimă oră

Același autor