23.6 C
Arges
19 iulie, 2024

Coloană de 2 km pe A1 după ce un TIR s-a răsturnat la Căteasca

Publicat: 04/09/2023, 11:05

Un autotren cu remorcă s-a răsturnat luni dimineață, 4 septembrie, pe Autostrada A1, sensul de mers Pitești – București.

În zonă s-a format coloană de autovehicule de aproximativ 2 kilometri.

Nu sunt victime

Un autotren cu remorcă s-a răsturnat pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 96, localitatea Căteasca, județul

, pe sensul de mers Pitești – București, anunță Centrul Infotrafic.

Polițiștii transmit că nu au rezultat victime.

Circulația rutieră este restricționată pe prima bandă a direcției către București.

În urmă cu o săptămână a avut loc un cumplit accident rutier tot pe A1. Un tânăr șofer de TIR a murit pe loc în urma unui accident extrem de violent între două autotrenuri. Tragedia s-a produs pe A1 la kilometrul 268 pe sensul de mers Sibiu – Sebeș.

Din câte se pare, unul dintre TIR-uri era condus de un tânăr în vârstă de doar 23 de ani, originar din județul Ialomița, iar cealaltă de un bărbat în vârstă de 40 de ani, din județul Cluj.

Coliziunea dintre cele două vehicule a fost extrem de violentă și a avut consecințe tragice, din păcate. Tragedia s-a soldat cu decesul conducătorului auto de 23 de ani, care a fost găsit fără suflare la locul accidentului.

Autoritățile au demarat imediat investigațiile pentru a determina cu exactitate cauzele care au dus la producerea acestui dezastru rutier. Astfel de cercetări sunt esențiale pentru înțelegerea circumstanțelor și pentru prevenirea unor astfel de tragedii în viitor.

Ca urmare a impactului grav al accidentului, traficul pe sensul Sibiu – Sebeș a fost complet blocat, ceea ce a determinat autoritățile să devieze traficul de la kilometrul 254 (ieșire aeroport) până la kilometrul 270 (intrare Săliște) pe drumul național DN 1. Această măsură a fost luată pentru a facilita intervenția echipelor de salvare și ancheta accidentului, potrivit centrului Infotrafic.

mai multe despre acest subiect.

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Actualitate –

04 Sep, 10:47

Știri –

04 Sep, 10:37

Social –

04 Sep, 10:30

Ultima oră

04 Sep, 10:23

04 Sep, 10:06

04 Sep, 09:42

Sursa: https://www.gandul.ro/stiri/coloana-de-2-km-pe-a1-dupa-ce-un-tir-s-a-rasturnat-la-cateasca-20047014

Ultimă oră

Același autor