23.6 C
Arges
16 iulie, 2024

Comisarul Mădălin Zamfir, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş, s-a stins din viață

Publicat: 31/08/2023, 20:57

Comisarul Mădălin Ionuţ Zamfir, fost purtător de cuvânt al Poliţiei Judeţene Argeş, s-a stins din viață după șapte zile petrecute la secția de terapie intensivă. Săptămâna trecută, el a fost găsit intoxicat, alături de un prieten pe care îl ajuta, într-o fosă septică în construcție la Sătic, Rucăr. Prietenul său a fost găsit mort, dar s-a sperat că pentru Mădălin se va putea face ceva după ce salvatorii de la ISU l-au resuscitat și l-au transportat cu elicopterul SMURD, din curte direct la un spital din Brașov. Avea doar 37 de ani, o familie, soția sa fiind tot ofițer de poliţie, și doi copii.

Absolvent al Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” în 2009 specializarea criminalistică, Mădălin Zamfir a lucrat până în 2012 la compartimentul expertize din cadrul Serviciului Criminalistic Dolj. Din 2012 până în 2014 a fost ofițer în structura de ordine publică la Poliţia Costeşti, iar din 2014 a îndeplinit funcția de purtător de cuvânt al poliţiei argeşene.

În 2018 a fost declarat câştigător al concursului organizat de IGPR pentru funcţia de şef birou Centru Operaţional din cadrul poliţiei argeşene iar apoi a fost promovat pe o funcție superioară la Centrul Infotrafic al Poliției Române.

Comunicatul IJP Argeș

„Cu mare durere în suflet, plângem pierderea unui coleg și om deosebit, profesionist desăvârșit, familist convins și prieten adevărat. Virtutea de care a dat dovadă confirmă aprecierea de care s-a bucurat.

Atât în timpul liber, cât și la serviciu, în uniformă sau în afara ei, doar un om adevărat, animat de cele mai însemnate virtuți, este în stare de cele mai mari sacrificii.

Un astfel de om este Mădălin Ionuț, om cu dovedită credință în Dumnezeu, care a rânduit să îl ia de lângă semenii săi, la vârsta de 37 de ani.

Suntem alături de familie, căreia îi transmitem sincere condoleanțe și alinare a suferinței” este mesajul transmis de colegii de la IJP Argeș.

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Știri –

01 Sep, 12:00

01 Sep, 11:54

Știri externe –

01 Sep, 11:47

Ultima oră

01 Sep, 11:30

01 Sep, 11:23

01 Sep, 11:20

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/comisarul-madalin-zamfir-purtatorul-de-cuvant-al-politiei-arges-s-a-stins-din-viata-20045447

Ultimă oră

Același autor