23.6 C
Arges
19 iulie, 2024

Dacă ați văzut-o, sunați la 112! Elena a fugit dintr-un azil de bătrâni din Argeș

Elena Gabriela Brătan, în vârstă 86 de ani, este căutată de urgență de polițiști, după ce a fugit dintr-un azil de bătrâni de Argeș.

Sursa foto: observatornews.ro

O femeie de 86 de an a fugit dintr-un

de bătrâni din comuna Dâmbovicioara din Argeş. Poliţia o caută de urgenţă pe Elena Gabriela Brătan şi apelează la ajutorul cetățenilor, femeia fiind şi bolnavă. Înainte de internare aceasta locuia în Braşov iar autorităţilor desfăşoare căutărui terestre şi aeriene în ambele judeţe.

Femeia are aproximativ 1,55 m înălţime, 60 de kilograme, ochi căprui, păr alb, poartă ochelari de vedere, iar la momentul plecării purta pulover crem/bej, cu dungi (roşu, galben şi portocaliu), pantalon din fâş negru, papuci de culoare albastră.

Semnalmentele sale au fost făcute publice încă de ieri, însă nimeni nu a anunţat Poliţia că ar fi văzut-o pe femeie. Încă de ieri, poliţiştii din Argeş au început căutări, sprijiniţi de voluntari, însă fără rezultat. Astăzi, acţiunea de căutare a fost extinsă.

”La activităţile de căutare desfăşurate ca urmare a sesizării privind plecarea voluntară a femeii de 86 de ani, de pe raza comunei Dâmbovicioara, participă, în sprijinul poliţiştilor câmpulungeni, şi un echipaj canin din cadrul Serviciului Criminalistic Argeş, jandarmi şi pompieri argeşeni, lucrători din cadrul Salvamont, precum şi voluntari din localitate.

De asemenea, a fost primit sprijin aerian din partea Inspectoratului General de Aviaţie al Ministerului Afacerilor Interne. Totodată, verificările au vizat şi domiciliul persoanei în cauză, proximitatea domiciliului, unităţile spitaliceşti precum şi în zonele cunoscute a fi fost frecventate anterior de aceasta, însă, până la acest moment, persoana nu a fost găsită”, informează Poliţia judeţeană Argeş.

Persoanele care pot da detalii despre femeie sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliţia Municipiului Câmpulung, la telefon 0248 512 100.

Sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/femeie-disparuta-azil-batrani-arges-dambovicioara-687835.html

Ultimă oră

Același autor