25.8 C
Arges
16 iulie, 2024

DIICOT: Cea mai mare captură de ecstasy, în valoare de aproximativ 4.000.000 de euro

Procurorii DIICOT au dispus, marţi, reţinerea a doi inculpaţi, cetăţeni turci, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc.

La percheziţii au fost găsite 231.997 comprimate ecstasy într-o remorcă garată în incinta unei parcări private din judeţul Argeş.

Sursa foto: DIICOT

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală au dispus reţinerea a doi inculpaţi, cetăţeni turci, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc.

„S-a reţinut că, în perioada septembrie-octombrie 2023, inculpaţii (aflaţi într-o comună din judeţul Argeş unde locuiau fără forme legale) au depozitat şi deţinut în vederea vânzării, cantitatea totală de 231.997 comprimate ecstasy (MDMA, drog de mare risc). În urma percheziţiei efectuate în cauză, au fost descoperite şi ridicate dintr-o remorcă garată în incinta unei parcări private din judeţul Argeş, 46 de pungi în greutate de aproximativ 2,2 kilograme fiecare, conţinând în total 231.997 comprimate ecstasy”, potrivit unui comunicat de presă.

DIICOT precizează că urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti, cu propunerea de arestare preventivă a inculpaţilor, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activităţile judiciare au fost realizate împreună cu poliţişti ai Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate – Serviciul Antidrog. Operaţiunea a beneficiat de sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti şi al Autorităţii Vamale Române. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

astăzi, 19:37

astăzi, 19:12

astăzi, 16:41

astăzi, 18:36

Sursa: https://www.mediafax.ro/social/diicot-cea-mai-mare-captura-de-ecstasy-in-valoare-de-aproximativ-4-000-000-de-euro-22152671

Ultimă oră

Același autor