15.3 C
Arges
8 septembrie, 2024

Directorul general al aeroportului din Sibiu, implicat într-un accident mortal pe DN7, în Argeș. O persoană a murit şi trei sunt rănite / Un microbuz cu 11 persoane a intrat într-un parapet în Brașov

O persoană a murit şi alte trei au fost rănite într-un accident rutier produs, miercuri, pe DN7, în judeţul Argeş. Din primele date, directorul general al aeroportului din Sibiu este cel care a pătruns cu mașina pe contrasens și a provocat accidentul din localitatea argeşeană Drăganu.

10 ian. 2024, 12:36

Două autorturisme s-au ciocnit frontal miercuri pe DN7, în județul Argeș. În urma impactului, o persoană a rămas blocată în unul dintre autovehicule. Pompierii au intervenit cu o autospecială de intervenție, o autospecială de descarcerare, două ambulanțe SMURD de prim ajutor calificat, alături de un echipaj SAJ. Din păcate, când a fost scoasă dintre fiarele maşinii victima era deja decedată.

Alte trei persoane primesc îngrijiri medicale.

Circulaţia pe DN7 a fost blocată pe ambele sensuri în zona localităţii Drăganu din judeţul Argeş, acolo unde s-a produs accidentul.

În accidentul de pe DN7 a fost implicat și Marius Gîrdea, directorul general al aeroportului din Sibiu. Pe lângă șoferul mașinii care circula regulamentar și care a decedat, celelalte două victime sunt din mașina condusă de Marius Gîrdea (46 de ani), două femei în vârstă de 42 și, respectiv, 34 de ani, ambele din Sibiu, scrie

Polițiștii din Argeș au anunțat că rezultatul etilotestului a indicat faptul că Marius Gîrdea nu consumase alcool, el spunând autorităților că ar fi adormit la volan.

„În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă”, mai anunță IPJ Argeș.

Un microbuz cu 11 persoane a intrat într-un parapet/ Şapte persoane, între care patru copii, transportate la spital

Un microbuz în care se aflau unsprezece persoane a intrat, miercuri, într-un parapet de protecţie, pe DN 73A, între Râşnov şi Predeal, judeţul Braşov. Şapte persoane, între care patru copii, au fost transportate la spital. Copiii au ajuns la Spitalul de Pediatrie Braşov, iar cei trei adulţi răniţi, a Spitalul Judeţean de Urgenţă.

Potrivit IPJ Braşov, acolo sunt prezente echipaje ale Poliţiei Rutiere şi Serviciului Criminalistic care fac cercetări pentru lămurirea împrejurărilor şi condiţiilor în care s-a produs accidentul.

Traficul rutier se desfăşoară alternativ, pe un singur sens de mers, urmând a fi reluat în integralitate după finalizarea activităţilor de cercetare şi îndepărtarea vehiculului avariat de pe carosabil.

Sursa: https://www.romaniatv.net/accident-grav-pe-dn7-in-judetul-arges-o-persoana-a-murit-si-trei-sunt-ranite_8036661.html

Ultimă oră

Același autor