24.7 C
Arges
19 iulie, 2024

Doliu în fotbalul românesc! A murit Dorel Zamfir, fost fotbalist la Dinamo, Steaua sau FC Argeș

Dorel Zamfir, fost fotbalist la Dinamo, Steaua sau FC Argeș, a încetat din viață la vârsta de 62 de ani, anunță familia acestuia.

Anunțul morții lui

a fost făcut de familie vineri dimineață:

„După ce și-a serbat ziua, a plecat lăsându-le îndurerate și cu multe lacrimi pe soția, mama și fiica sa. Să-i fie drumul lin și să fie iertat de bunul Dumnezeu! Înmormântarea va avea loc duminică, la ora 13:00, la cimitirul Reînvierea din București!”, au anunțat rudele fostului fotbalist.

Dorel Zamfir, un talent promițător din fotbalul românesc, și-a început cariera la FC Constanța, unde a parcurs etapa de juniorat și a făcut pasul la seniori. Debutul său pentru echipa constănțeană a avut loc la o vârstă remarcabilă de doar 15 ani, 8 luni și 16 zile. Acest moment a avut loc sub îndrumarea fostului antrenor, Iosif Bukkosi, cel care a descoperit și l-a lansat și pe Gică Hagi.

Mai târziu, Zamfir a ales să se alăture echipei Dinamo, unde a jucat în perioada 1980-1982. După o scurtă perioadă la Steaua, el a găsit un nou cămin fotbalistic la FC Argeș, club la care a rămas fidel timp de șase ani, între 1983 și 1989.

Sursa: https://jurnalul.ro/sport/fotbal-intern/dorel-zamfir-a-murit-fotbalist-dinamo-steaua-fc-arges-944900.html

Ultimă oră

Același autor