23.6 C
Arges
16 iulie, 2024

Elevă din Mioveni, BĂTUTĂ de un coleg în vârstă de 18 ani. Fata a suferit fracturi grave la maxilar și a fost operată

Publicat: 28/09/2023, 00:31

Un elev de 18 ani este cercetat penal după ce și-a bătut o colegă, izbind-o cu fața de pardoseală. Fata a suferit fracturi grave la maxilar și a suferit o intervenție chirurgicală.

Atacul a avut loc la Liceul Tehnologic Construcții de Mașini din Mioveni, județul Argeș, chiar lângă cancelarie.

Două profesoare se aflau în apropiere, dar n-au apucat să intervină. Totul a durat mai puțin de 10 secunde, iar profesoarele s-au repezit să o ajute pe fată și au sunat la 112.

„A sărit peste mine, s-a înfipt în mine, m-a aruncat în ușă, din ușă m-a aruncat în perete, la clasa mea și de acolo știu că m-a luat peste și când am simțit bubuitura de jos, am rămas inconștientă. Plus pumni, palme și picioare”, a povestit eleva agresată.

O cameră de supraveghere a surprins scena violentă, iar în imagini se vede cum agresorul o împinge pe fată de un perete, apoi o trântește cu fața la pământ și o lovește cu piciorue, conform Știrileprotv.ro!

„La 3 metri, 4 metri, maxim, de incident erau două profesoare, numai că acest incident s-a petrecut într-o fracțiune de secundă. E imposibil să intervii într-o astfel de altercație. Acțiunea a avut loc într-o fracțiune de secundă”, a precizat Gheorghe Dinuță, directorul Liceului Tehnologic Construcții de Mașini Mioveni.

Victima a fost dusă la spitalul din Mioveni, apoi la cel din Pitești, dar medicii au hotărât transferul ei în Capitală.

„Ajunsese la urgență, cu guler pus la gât, plină de sânge, barbă spartă, dinții rupți, deci desfigurată ! Are mandibula fracturată și deplasată, maxilarul rupt”, a povestit mama fetei bătute.

Cu toate acestea, inițial, agresorul a susținut inițial că a vrut să o… îmbrățișeze pe colega sa și au căzut împreună.

Însă, confruntat cu imaginile, acesta a refuzat să mai ofere explicații. El a fost luat de politiști de la școală si dus la audieri.

Colegii adolescenților povestesc că cei doi au fost iubiți, dar s-au despărțit și, de două săptămâni, își tot aruncau vorbe grele. Fata neagă, însă, că ar fi avut o relație apropiată cu agresorul.

Băiatul este cunoscut în școală pentru comportamentul său violent, iar părinții săi sunt plecați din țară, potrivit profesorilor din liceul respectiv.

Sursa foto: Captură Știrile Pro TV

Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online.

După ce a

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Actualitate –

28 Sep, 21:39

Știri politice –

28 Sep, 21:35

Știri externe –

28 Sep, 21:30

Ultima oră

28 Sep, 20:57

28 Sep, 20:47

28 Sep, 20:37

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/eleva-din-mioveni-batuta-de-un-coleg-in-varsta-de-18-ani-20063566

Ultimă oră

Același autor