35.5 C
Arges
16 iulie, 2024

EXCLUSIV | Ultima fotografie din țară cu familia care a pierit în accidentul din Italia! A fost făcută la ziua de naștere a Mihaelei Ogrezeanu

Familia Ogrezeanu, la ultima petrecere dinaintea tragediei, organizată de ziua Mihaelei, la care au participat părinții și fratele acesteia sursă foto: Facebook

Publicat: 06/10/2023, 12:16

Moartea soților Ogrezeanu împreună cu cele două fiice minore, în groaznicul accident de lângă Veneția, i-a șocat pe cei apropiați. În luna iunie, Mihaela și Mircea, împreună cu micuțele Aurora și Georgiana, au venit în țară să-și viziteze rudele. Mihaela și-a sărbătorit ziua de naștere acasă, în Argeș, alături de soț, fetițe, părinții și fratele ei. Înainte de a pleca spre Germania, unde locuiau de câțiva ani, fratele Mihaelei a organizat și o mică reuniune de rămas bun.

Au vrut să se bucure în familie de o vacanță în Italia, dar și-au găsit sfârșitul în cumplitul

. Un destin cumplit al unei familii împlinite, care își făcuse cu greu un rost în străinătate. În vară, soții Mihaela și Mircea Ogrezeanu, alături de cele două fiice, și-au petrecut concediul în România. Și-au revăzut rudele și prietenii, care le lipseau atât de mult cât erau departe de țară.

În luna iunie, Mihaela a împlinit 42 de ani, iar fratele și părinții ei au organizat o mică petrecere în familie acasă, în Argeș. Erau toți bucuroși de revedere, dar cu inima strânsă că se vor despărți din nou, familia Ogrezeanu urmând să se întoarcă în Germania, unde locuia de câțiva ani.

Destinul crud a făcut ca aceasta să fie ultima petrecere la care au participat cu toții.

O parte din familie s-a mai reunit o dată chiar înainte de plecare, când fratele Mihaelei a organizat o mică reuniune de rămas bun, de data aceasta alături și de câțiva prieteni.

”La revedere, dragilor! Să aveți drum bun și să ne revedem sănătoși! #familia”, este mesajul care însoțește fotografia.

Apropiații soților Ogrezeanu nu își revin din șocul

pe care au primit-o. Tatăl lui Mircea Ogrezeanu este grav bolnav și a aflat că și-a pierdut fiul în timp ce se afla internat în spital, având deja mari probleme de sănătate. Vestea cumplită a venit ca un trăsnet, cu atât mai mult cu cât acum doi ani și-a pierdut și fiica, răpusă de o boală necruțătoare.

”Am luat legătura cu familia din țară. Părinții sunt distruși. Suntem într-o stare de șoc toți, nu ne așteptam. Tatăl lui Mircea este deja internat în spital cu niște probleme de sănătate anterioare, iar acum suntem preocupați pentru el. Mama lui este terminată, pentru că acum câțiva ani sora lui Mircea a murit de cancer, vă dați seama ce este în sufletul ei. Nu avem cuvinte să ne exprimăm durerea și șocul prin care trec ei, dar și noi în aceeași măsură”, a spus, pentru Gândul, mătușa lui Mircea Ogrezeanu, care locuiește în Spania.

Marţi seară, un autobuz electric, cu aproape 40 de oameni la bord, se îndrepta spre un camping din zona Veneţia când, scăpat de sub control, a trecut prin parapetul de protecţie şi s-a prăbuşit în gol, până pe linia de cale ferată unde a luat şi foc.

Șoferul italian și 21 de turiști şi-au pierdut viaţa în tragedia de lângă Veneţia. Alţi 15 oameni au fost răniţi, iar 11 dintre ei sunt la terapie intensivă. Acesta este cel mai grav accident rutier din Peninsula Italică din ultimii 10 ani.

CITEȘTE ȘI:

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Știri –

06 Oct, 13:00

Social –

06 Oct, 12:46

06 Oct, 12:30

Ultima oră

06 Oct, 12:25

Actualitate –

06 Oct, 12:07

06 Oct, 11:59

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/exclusiv-ultima-fotografie-din-tara-cu-familia-care-a-pierit-in-accidentul-din-italia-a-fost-facuta-la-ziua-de-nastere-a-mihaelei-ogrezeanu-20068752

Ultimă oră

Același autor