14.1 C
Arges
8 septembrie, 2024

FCSB, o nouă dezamăgire în Liga 1. Ce perspective există pentru sezonul…

FCSB, o nouă dezamăgire în Liga 1. Ce perspective există pentru sezonul viitor?

2 hours în urmă

După 8 ani de încercări, părea că FCSB este pe cale să cucerească din nou titlul de campioană a României. Numai că oamenii lui Elias Charalambous nu au reușit să facă față presiunii și au clacat pe terenul noii campioane, Farul Constanța. Florinel Coman și colegii săi au condus chiar cu 2-0 la Ovidiu, însă au fost nevoiți să se recunoască învinși, în cele din urmă.

Astfel, fanii roș-albaștrilor au suferit o nouă lovitură. În ciuda investițiilor constante ale patronului echipei, Gigi Becali, FCSB nu a reușit să găsească rețeta succesului. În condițiile în care în stagiunea 2022-2023 campioana CFR Cluj a dezamăgit, Rapid s-a aflat într-o perioadă de tranziție, iar Universitatea Craiova a avut parte de probleme interne, ce alt context ar putea fi mai bun în viitoarea ediție?

Ce urmează pentru FCSB în sezonul 2023-2024

Vacanța de vară va fi una scurtă pentru Coman, Cordea și ceilalți jucători de la FCSB, deoarece aceștia vor intra rapid în febra pregătirilor pentru meciurile din Liga 1 și UEFA Conference League. Noul sezon va începe în data de 15 iulie, iar meciurile vor putea fi găsite și în oferta de

– cu toate acestea, având în vedere schimbările masive propuse constant de conducerea clubului bucureștean, scurta vacanță are potențialul de a fi una foarte tulbure.

Conform declarațiilor patronului, antrenor al echipei are toate șansele să fie în continuare Charalambous, secondat de Mihai Pintilii. Tehnicianul cipriot a acceptat înjumătățirea salariului, doar pentru a putea continua să îi pregătească pe cei pe care i-a dus aproape de cucerirea unui titlu la care fanii visau cu ochii deschiși. La nivel de lot, însă, ar putea urma schimbări importante.

Fundașul Iulian Cristea deja și-a anunțat despărțirea de club, iar contractele lui Boban Nikolov, Joonas Tamm și Bilel Omrani au fost și ele reziliate. Și Deian Sorescu a plecat de la echipă, deoarece împrumutul de la Rakow i-a expirat. Ar mai putea părăsi clubul și alți fotbaliști, printre care Răzvan Oaidă, Malcolm Edjouma și Adrian Șut, pentru care sunt așteptate oferte. Nici Andrea Compagno, Andrei Cordea sau Octavian Popescu nu sunt în grațiile conducerii.

Pentru cei cărora nu le-au fost reziliate contracte, însă, roș-albaștrii așteaptă oferte semnificative, astfel că este posibil chiar ca ei să nu plece de la echipă. Siguri de rămânere sunt, printre alții, fundașii Joyskim Dawa și Vali Crețu, deși acestuia din urmă i se anunțase rezilierea contractului. Înțelegerea i-a fost, în cele din urmă, prelungită.

La capitolul venirilor, FCSB ar putea să producă o serie de transferuri foarte importante, precum revenirea lui Vlad Chiricheș sau aducerea vârfului de la FC Argeș, Arnold Garita. De altfel, patronul Gigi Becali a anunțat că vrea să întărească echipa și cu unii mijlocași, însă totul depinde de vânzările pe care va reuși să le finalizeze. Cert este că, pentru fanii roș-albaștrilor, urmează o nouă vară agitată și un sezon de speranțe.

În concluzie, suporterii vor porni în noul sezon cu crezul că cel de-al nouălea al de încercări va aduce, în sfârșit, încă un titlu la FCSB. Trăiește la intensitate maximă meciurile favoriților tăi și pariază pe meciurile lor, în mod responsabil!

Sursa foto: Unsplash.com

Curtea de Apel Craiova a dat, astăzi, o sentinţă definitivă în dosarul în care Ghorghe Dincă, de 70 de ani, din Caracal, a fost…

Preşedinta Federaţiei Române de Canotaj, Elisabeta Lipă, i-a felicitat pe sportivii care au câștigat cinci medalii de aur şi una de argint la Europenele…

Proiectul de modificare a legii pensiilor de serviciu va intra săptămâna aceasta în atenția Camerei Deputaților, care va decide forma ei finală. Amendamentele depuse luni…

Sursa: https://romanialibera.ro/sport/fotbal/fcsb-o-noua-dezamagire-in-liga-1-ce-perspective-exista-pentru-sezonul-viitor/

Ultimă oră

Același autor