23.6 C
Arges
19 iulie, 2024

Femeie de 86 ani din Brașov, dispărută fără urmă. Este bolnavă și a plecat dintr-un cămin de bătrâni din Argeș

O femeie de 86 de ani este căutată de două zile, după ce ar fi plecat voluntar dintr-un cămin de bătrâni din Argeș, unde era cazată. Bătrâna este cunoscută cu afecțiuni medicale, iar la momentul dispariției purta un pulover bej cu dungi colorate, pantaloni de fâș negru și papuci albaștri. La căutări participă autoritățile din Argeș, dar și din Brașov, județul unde a locuit anterior femeia, scrie News.ro. Cine o vede este rugat să anunțe de urgență poliția.

Femeia în vârstă de 86 de ani se numeşte Elena Gabriela Brătan, este din Brașov şi a plecat marți de la un centru de îngrijire pentru vârstnici din comuna Dâmbovicioara, unde era în îngrijire.

Semnalmente femeie dispărută:

– 1,55 m înălţime

– 60 de kilograme

– ochi căprui

– păr alb

– poartă ochelari de vedere

– pulover crem/bej, cu dungi (roşu, galben şi portocaliu)

– pantalon din fâş negru

– papuci de culoare albastră

Căutările începute încă de marți au fost extinse în cursul zilei de miercuri.

„La activităţile de căutare desfăşurate ca urmare a sesizării privind plecarea voluntară a femeii de 86 de ani, de pe raza comunei Dâmbovicioara, participă, în sprijinul poliţiştilor câmpulungeni, şi un echipaj canin din cadrul Serviciului Criminalistic Argeş, jandarmi şi pompieri argeşeni, lucrători din cadrul Salvamont, precum şi voluntari din localitate. De asemenea, a fost primit sprijin aerian din partea Inspectoratului General de Aviaţie al Ministerului Afacerilor Interne. Totodată, verificările au vizat şi domiciliul persoanei în cauză, proximitatea domiciliului, unităţile spitaliceşti precum şi în zonele cunoscute a fi fost frecventate anterior de aceasta, însă, până la acest moment, persoana nu a fost găsită”, a transmis IPJ Argeș pentru sursa citată.

În paralel, femeia este căutată și în județul Brașov, în eventualitatea în care aceasta ar încerca să ajungă acasă.

Persoanele care pot da detalii despre femeie sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliţia Municipiului Câmpulung, la telefon 0248-512.100.

Editor :

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/femeie-de-86-ani-din-brasov-disparuta-fara-urma-este-bolnava-si-a-plecat-dintr-un-camin-de-batrani-din-arges-2529887

Ultimă oră

Același autor