38.6 C
Arges
16 iulie, 2024

FOTO. Un bărbat a murit şi altul a fost rănit într-un accident în care au fost implicate trei autoturisme

Un bărbat a murit şi un altul a fost rănit, duminică, într-un accident rutier produs în comuna Merişani, în care au fost implicate trei autoturisme.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, unul dintre cele trei autoturisme era parcat în momentul producerii evenimentului rutier.

„În urma accidentului au rezultat două victime. Una dintre acestea, persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 23 de ani, conştientă, a fost preluată de către echipajul SAJ. Pentru cea de-a doua victimă, forţele de intervenţie au efectuat manevre de descarcerare. La momentul extragerii acesteia şi predării echipajului SMURD de Terapie Intensivă Mobilă s-a constatat că prezenta leziuni incompatibile cu viaţa”, au transmis reprezentanţii ISU Argeş, potrivit Agerpres.

Conform aceleiaşi surse, ambele victime se aflau în acelaşi autoturism iar tânărul decedat era în vârstă de aproximativ 21 de ani.

Editor :

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/un-barbat-a-murit-si-altul-a-fost-ranit-intr-un-accident-in-care-au-fost-implicate-trei-autoturisme-2525613

Ultimă oră

Același autor