11.2 C
Arges
16 septembrie, 2024

Gest eroic făcut de un tânăr. S-a aruncat în FLĂCĂRI pentru a salva doi fotbaliști camerunezi blocați într-o mansardă din Pitești

FOTO – Caracter ilustrativ

Publicat: 02/09/2024, 10:46

Doi fotbaliști camerunezi au fost salvați dintr-o mansardă în flăcări din Pitești chiar de către fiul proprietarului locuinței. Tânărul a luat o decizie curajoasă chiar riscându-și propria viață.

Un incendiu devastator a cuprins, ieri după-amiază mansarda unei case din Pitești, lăsând în fața flăcărilor doi fotbaliști camerunezi care joacă pentru o echipă românească din Liga a treia.

Când flăcările au izbucnit, tinerii sportivi au rămas blocați în interiorul locuinței, iar șansele de salvare păreau minime.

Vecinii au dat alarma imediat ce au observat fumul gros și flăcările care se extindeau rapid.

„Ia uitaţi-vă cum arde! Mamă! S-a auzit bubuitura când a ieşit fumul.”

În mijlocul haosului, fiul proprietarului, aflat la fața locului, a luat o decizie curajoasă. Fără să aștepte sosirea echipei de salvare, bărbatul s-a aruncat direct în flăcări pentru a-i ajuta pe cei doi fotbaliști. Efortul său eroic a dus la salvarea celor trei, care au scăpat doar cu răni ușoare.

„Incendiul se manifesta violent la nivelul mansardei. Am constatat că au fost două persoane autovecauate,” a declarat Nicolae Anghelescu, purtător de cuvânt al ISU Argeș, potrivit

Salvatorii au acordat imediat îngrijiri medicale celor trei victime. Unul dintre fotbaliști, un tânăr de 21 de ani, a fost transportat la spital din cauza intoxicației cu fum.

Loading …

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Stirile Kanal D

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Actualitate –

02 Sep, 12:25

Știri politice –

02 Sep, 12:16

02 Sep, 12:11

Ultima oră

02 Sep, 12:09

02 Sep, 12:07

02 Sep, 11:56

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/gest-eroic-facut-de-un-tanar-s-a-aruncat-in-flacari-pentru-a-salva-doi-fotbalisti-camerunezi-blocati-intr-o-mansarda-din-pitesti-20293113

Ultimă oră

Același autor