11.2 C
Arges
16 septembrie, 2024

Incendiu la mansarda unui imobil din Piteşti/ Tânăr, transportat la spital cu intoxicaţie cu fum şi cu părul ars

astăzi, 17:14

Un incendiu a izbucnit, duminică după-amiază, la mansarda unui imobil din municipiul Piteşti, manifestându-se cu degajări mari de fum. Un tânăr de 21 de ani a fost transportat la spitală cu intoxicaţie cu fum şi cu părul ars.

Incendiul s-a produs la un imobil cu un etaj şi mansardă de pe strada Vasile Lupu din municipiul Piteşti. Pompierii au intervenit cu trei autospeciale pentru stingerea incendiilor, o autoplatformă de intervenţie şi salvare de la înălţime şi un echipaj SMURD.

Incendiul s-a manifestat la mansarda imobilului, pompierii desfăşurând misiuni de căutare-salvare, de stingere a incendiului şi de evacuare a fumului.

Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast

– Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed

”Un echipaj SMURD de prim ajutor calificat a preluat şi transportat la spital o persoană de sex masculin în vârstă de 21 de ani care ar fi fost în interiorul imobilului. Aceasta prezenta o uşoară intoxicaţie cu fum şi păr ars la nivelul capului, fără probleme deosebite”, a transmis ISU Argeş.

Potrivit sursei citate, incendiul s-a manifestat cu degajări mari de fum la nivelul unei încăperi de aproximativ 12 mp de la mansardă, dar pompierii au reuşit să îl stingă în scurt timp.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este de natură electrică.

Sursa: https://www.news.ro/eveniment/incendiu-la-mansarda-unui-imobil-din-pitesti-tanar-transportat-la-spital-cu-intoxicatie-cu-fum-si-cu-parul-ars-1922401401522024091721719359

Ultimă oră

Același autor