35.5 C
Arges
16 iulie, 2024

Indemnizaţii pentru creşterea copilului încasate în baza unor contracte de muncă fictive

Poliţiştii fac marţi 14 percheziţii domiciliare în Capitală şi în mai multe judeţe într-un dosar în care administratorii unei firme sunt cercetaţi pentru că ar fi facilitat înregistrarea unor contracte de muncă fictive, în baza cărora s-a solicitat acordarea indemnizaţiei pentru creşterea copilului.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Prahova fac marţi dimineaţa 14 percheziţii domiciliare în municipiul Bucureşti şi în judeţele Argeş, Călăraşi, Constanţa, Dâmboviţa, Ilfov şi Prahova, într-o cauză penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată, fals informatic şi fals în declaraţii.

Din cercetări a reieşit că, în perioada 2019 – 2021, administratorii unei firme din Bucureşti ar fi facilitat înregistrarea a 11 contracte de muncă fictive, iar, ulterior, în baza acestora, s-a solicitat acordarea indemnizaţiei pentru creştere copil.

Totodată, 14 persoane vor fi duse la audieri.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 1.400.000 de lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

astăzi, 11:49

astăzi, 11:44

astăzi, 11:22

astăzi, 10:59

astăzi, 10:48

astăzi, 07:53

Sursa: https://www.mediafax.ro/social/indemnizatii-pentru-cresterea-copilului-incasate-in-baza-unor-contracte-de-munca-fictive-22137246

Ultimă oră

Același autor