38.6 C
Arges
16 iulie, 2024

Ion Mînzînă, preşedintele PSD Argeş, unul dintre românii blocați în infernul din Israel

Publicat: 07/10/2023, 14:59

Ion Mînzînă, preşedintele PSD Argeş, unul dintre românii blocați în infernul din Israel.

În aceste condiții, Biroul Permanent Naţional al PSD a amânat luarea unei decizii cu privire la filiala Mioveni a partidului.

”Este normal să aşteptăm să vină acasă”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat, sâmbătă, după şedinţa BPN, că unul dintre cei 790 de români care se află în prezent în Israel este şi Ion Mînzînă, preşedintele PSD Argeş. Din acest motiv, în şedinţa BPN nu s-a discutat, aşa cum ar fi trebuit, situaţia filialei de la Mioveni a partidului.

”Este normal să aşteptăm să vină acasă pentru că este o organizaţie în cadrul organizaţiei judeţene Argeş şi nu pot lua o decizie în lipsă” , a declarat Marcel Ciolacu.

Zeci de rachete au fost trase dinspre Fâşia Gaza spre Israel sâmbătă dimineaţa, punând capăt armistiţiului, după sfârşitul războiului de cinci zile din luna mai. În Israel, sirenele au răsunat în mai multe oraşe din jurul teritoriului palestinian, dar şi mai în adâncul teritoriului, în nord şi est, potrivit armatei israeliene.

Forțele de Apărare Israelului spun că mobilizează soldați și cheamă rezerviști în timp ce declară o ”stare de alertă de război”. O serie de militanți din Gaza au intrat pe teritoriul israelian, au declarat Forțele de Apărare Israeliene (IDF), avertizându-i pe israelienii care locuiesc în apropierea Gazei să rămână în casele lor.

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Știri externe –

10 Oct, 19:45

Social –

10 Oct, 19:41

Război în Ucraina –

10 Oct, 19:34

Ultima oră

Actualitate –

10 Oct, 19:21

10 Oct, 18:37

Știri –

10 Oct, 18:32

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/ion-minzina-presedintele-psd-arges-unul-dintre-romanii-blocati-in-infernul-din-israel-20069423

Ultimă oră

Același autor