9.1 C
Arges
28 octombrie, 2024

Localnici evacuaţi de pe o stradă din Piteşti, după ce un autoturism a rupt o conductă de gaze

ieri, 14:01

Mai multe persoane au fost evacuate, vineri după-amiază, de pe o stradă din municipiul Piteşti, iar zona a fost închisă circulaţiei după ce un autoturism a avariat o conductă de alimentare cu gaze.

Incidentul a avut loc pe strada George Coşbuc din Piteşti. Un autoturism a avariat o conductă de alimentare cu gaz, în zonă existând emanări de gaze. Acolo au intervenit pompierii de la Detaşamentul Piteşti cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD de prim ajutor şi o autospecială CBRN – chimic, biologic, radiologic şi nuclear.

”La faţa locului, s-a oprit traficul pe stradă, a fost balizată zona şi au fost evacuate patru persoane dintr-un autoturism şi clădirile din imediata apropiere. Nu au fost victime”, informează ISU Argeş.

La locul incidentului au fost chemate şi echipe ale distribuitorului de gaze, iar la ora transmiterii acestei ştiri scurgerile de gaz au fost oprite.

Sursa: https://www.news.ro/eveniment/localnici-evacuati-de-pe-o-strada-din-pitesti-dupa-ce-un-autoturism-a-rupt-o-conducta-de-gaze-1922400108432023091421309211

Ultimă oră

Același autor