23.6 C
Arges
19 iulie, 2024

Noi DETALII în cazul amanților prinși în flagrant de soțul gelos în secția de poliție din Câmpulung. Polițista cere ordin de protecție

Publicat: 29/09/2023, 19:23

Polițista prinsă de soțul ei în brațele șefului de post, chiar în secția de poliție din comuna Schitu Golești, a solicitat ordin de protecție împotriva bărbatului cu care este acum în divorț. Cazul a devenit celebru după ce agenții îndrăgostiți s-au încuiat în birou în timp ce soţul femeii, militar la o unitate din Braşov, îi filma pe geamul secţiei. Cei doi s-au descuiat doar după ce au venit mascații.

Scandalul amoros din comuna argeșeană Schitu Golești se complică și mai mult, la patru luni și jumătate după scena adulterului din postul de poliție. Acum e război total în justiție între polițista infidelă și soțul care a filmat momentele tandre și apoi le-a făcut publice.

Polițista a cerut al doilea ordin de protecție împotriva soțului ei

Miercuri, 27 septembrie, Ana Maria B. a cerut emiterea unui nou ordin de protecție împotriva soțului ei, Denis B. Femeia este la a doua astfel de solicitare, după ce, în luna mai, soțul a primit o interdicție de a se mai apropia de ea la o distanță mai mică de 50 de metri, pentru o perioadă de două luni. În paralel, a fost emis un ordin de evacuare a pârâtului din locuința din Câmpulung a familiei.

Ordinul de protecție anterior a expirat în iulie, iar femeia spune acum că se simte amenințată din nou de partenerul de viață. Ea a depus cererea la Judecătoria Câmpulung.

După ce a prins-o cu șeful de post, bărbatul trădat a intentat divorț și a cerut custodia copilului de 2 ani pe care îl are împreună cu polițista. De cealaltă parte, femeia a cerut ordin de protecție împotriva lui, relatează realitatea.net.

Totul a ieșit la iveală după ce soțul polițistei, militar la o unitate din Brașov, ar fi avut bănuieli că femeia nu este fidelă, așa că a hotărât să o urmărească. La miezul nopții, după terminarea programului, a mers la secție, unde i-a surprins pe cei doi amanți. Cu suspiciunea confirmată, bărbatul înşelat a vrut să-i confrunte pe cei doi. Poliţiştii s-au baricadat însă în birou şi n-au vrut să deschidă uşa. Aşa că bărbatul a sunat la 112 şi i-a reclamat că întreţin relaţii sexuale.

„La fața locului s-au deplasat ofițeri cu funcții de conducere, din verificări stabilindu-se că cei doi au fost planificați în serviciu între orele 14:00-22:00, iar după terminarea programului s-au încuiat în interiorul Postului de Poliție, fără ca ulterior să dea curs solicitărilor de deschidere a ușii de acces” , a declarat la acel moment Florin Popa, IPJ Argeş.

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Social –

29 Sep, 21:20

Actualitate –

29 Sep, 20:27

Știri –

29 Sep, 20:07

Ultima oră

29 Sep, 19:51

29 Sep, 19:47

29 Sep, 19:31

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/noi-detalii-in-cazul-amantilor-prinsi-in-flagrant-de-sotul-gelos-in-sectia-de-politie-din-campulung-politista-cere-ordin-de-protectie-20064969

Ultimă oră

Același autor