38.6 C
Arges
16 iulie, 2024

Ore de coșmar pentru o bătrână din Argeș! Un bărbat a abuzat-o și a ținut-o sechestrată, după ce a chemat-o să culeagă prune

O femeie, în vârstă de 80 de ani, a fost sechestrată și abuzată de un bărbat care o invitase să culeagă prune contracost, într-o comună din Argeș. Polițiștii l-au prins pe agresor și l-au arestat.

Sursa foto: Gettyimages | Westend61

Femeia locuiește în comuna Moșoaia din județul Argeș și a anunțat Poliția după câteva zile de la incident.

Se pare că bătrâna de 80 de ani nu îl cunoaște pe bărbatul care a violat-o și a sechestrat-o. A abordat-o pe femeie și a întrebat-o dacă vrea să vină, contracost, la cules de prune, iar bătrâna a mers.

Ajunsă în gospodărie, s-a trezit cu individul peste ea. A lovit-o si a obligat-o să întrețină relații sexuale cu el, iar apoi a ținut-o forțat în locuință, mai multe ore.

Într-un final, după multe rugăminți ale femeii, a acceptat să o lase să plece. Iar ea a avut nevoie de timp ca să își facă curaj să povestească totul.

Polițiștii l-au prins pe individ și l-au arestat. El este recidivist. A fost la închisoare pentru lovitură cauzatoare de moarte. Acum a fost arestat pentru viol și lipsire de libertate.

Sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/locale/batrana-abuzata-sechestrata-mosoaia-arges-686648.html

Ultimă oră

Același autor