23.6 C
Arges
19 iulie, 2024

Pățania unui hoț care a căzut cu bicicleta în boscheți, imediat după furt, în Argeș. Bărbatul luase geanta unei femei

Un hoț din Argeș s-a dezechilibrat de pe bicicletă și a căzut în tufișuri pe marginea drumului, imediat după ce a furat geanta unei femei, în Argeș.

Sursa foto: Gettyimages | anyaberkut

Incidentul a avut loc ieri seară, în jurul orei 20:30, pe drumul naţional 73, pe raza comunei Mărăcineni, din județul Argeș.

Femeia, care mergea pe marginea drumului, a fost tâlhărită de un bărbat care se deplasa pe bicicletă. Imediat după ce i-a smuls geanta de pe umăr, bărbatul s-a dezechilibrat şi a căzut în vegetaţia de pe marginea şoselei, moment în care femeia şi-a recuperat geanta.

O oră şi jumătate mai târziu, ea a reclamat la Poliţia municipiului Piteşti cele întâmplate.

Citește și

„Ca urmare a sesizării, semnalmentele persoanei au fost transmise în atenţie lucrătorilor de poliţie, iar poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Piteşti au depistat bărbatul în cauză, identificat ca fiind un bărbat de 33 ani din comuna Vitomireşti, judeţul Olt, care a fost condus la sediul poliţiei pentru verificări.

Din cercetări s-a stabilit că cele sesizate se confirmă, fiind înregistrat dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, cercetările fiind preluate de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti”, a informat Inspectoratul Poliției Județene

După administrarea probatoriului, bărbatul de 33 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, iar astăzi a fost prezentat în fața procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive, potrivit

Sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/hot-prins-cazut-bicicleta-boscheti-arges-maracineni-686867.html

Ultimă oră

Același autor