26.9 C
Arges
27 iulie, 2024

Piteşti: Copaci căzuţi pe maşini, un brad a avariat o conductă de gaze

Un brad rupt a avariat o conductă de gaze, iar mai mulţi copaci au căzut pe autoturisme în municipiul Piteşti, anunţă ISU Argeş.

25 afișări

„Brad căzut conducătorii de electricitate şi o conductă stradală de gaze din municipiul Piteşti, strada George Coşbuc, în zona barierei. Nu sunt persoane rănite. Conducta de gaze a fost avariată, însă colegii noştri au oprit alimentarea cu gaze pe aceasta. Se asigură măsurile specifice de prevenire ale incendiilor până la sosirea echipajelor specializate ale distribuitorilor de electricitate şi gaze”, anunţă ISU Argeş.

De asemenea, cinci copaci sau crengi au căzut pe autoturisme.

„Sesizare de copac căzut pe un autoturism în municipiul Piteşti, strada Gârlei. Se deplasează pompierii de la Detaşamentul Piteşti cu o autospecială de intervenţie.Alte patru cazuri în care copaci sau crengi au căzut pe autoturisme au fost semnalate pe străzile Ion Agârbiceanu, Paltinului şi Constantin Dobrogeanu Gherea, iar pe strada Iancu de Hunedoara un copac a căzut lângă o parcare. Echipajele de pompieri sunt în teren şi lucrează pentru îndepărtarea efectelor negative”, se arată în finalul informării.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

astăzi, 22:57

astăzi, 22:51

astăzi, 22:30

astăzi, 22:24

astăzi, 21:59

Sursa: https://www.mediafax.ro/social/pitesti-copaci-cazuti-pe-masini-un-brad-a-avariat-o-conducta-de-gaze-22402808

Ultimă oră

Același autor