23.6 C
Arges
19 iulie, 2024

Prahova: Bătrân arestat preventiv pentru că şi-a ucis fiul. Conflictul dintre tată şi băiatul lui a pornit de la neajunsuri financiare

duminică, 13:55

Un bătrân în vârstă de 74 de ani din Ploieşti a fost arestat preventiv, pentru infracţiunea de omor, după ce şi-a înjunghiat fiul. Neînţelegerile dintre cei doi au pornit din cauza neajunsurilor financiare şi pe fondul consumului de alcool.

Judecătorii de la Tribunalul Prahova au emis, sâmbătă, mandat de arestare preventivă pe numele unui bărbat de 74 de ani din Ploieşti, inculpat pentru infracţiunea de omor, victima fiind chiar fiul acestuia.

Vineri după amiază, bătrânul a anunţat Poliţia că şi-a ucis fiul, în vârstă de 50 de ani, în locuinţa sa. Anchetatorii ajunşi la faţa loculi au constatat că sesizarea se confirmă, găsind cadavrul bărbatului de 50 de ani, care avea o plagă înjunghiată.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că bătrânul a afirmat, pe parcursul audierilor, că şi-a înjunghiat fiul pe fondul consumului de alcool şi al unor neînţelegeri privind banii.

Sursa: https://www.news.ro/social/prahova-batran-arestat-preventiv-pentru-ca-si-a-ucis-fiul-conflictul-dintre-tata-si-baiatul-lui-a-pornit-de-la-neajunsuri-financiare-1922405522002023101321356157

Ultimă oră

Același autor