9.1 C
Arges
28 octombrie, 2024

Revoltă la PSD Mioveni după excluderea din partid a primarului acuzat de trafic de influență: „Considerăm decizia fără fundament”

Organizația din Mioveni a partidului Social Democrat a protestat joi față de excluderea din partid a primarului Ion Georgescu, reținut pentru trafic de influență de procurorii DNA, în urma unui flagrant cu 10.000 de euro. Colegii de partid din Mioveni ai lui Georgescu cred „în nevinovăția dumnealui” și se declară „convinși că își va relua activitatea” la primărie, unde are proiecte de finalizat. Organizația județeană PSD Argeș l-a exclus miercuri seară din partid pe Ion Georgescu, după acțiunea de flagrant a procurorilor DNA.

„Organizația PSD Mioveni s-a întrunit astăzi la ora 10.00 pentru a-și exprima susținerea totală față de Domnul Primar Ion Georgescu. Totodată credem în nevinovăția dumnealui și avem încredere că va trece peste aceste momente dificile și suntem convinși că își va relua activitatea la Primăria orașului Mioveni pentru că proiectele în derulare trebuie finalizate pentru comunitatea din Mioveni.

Considerăm decizia de excludere a dumnealui ca fiind una pripită și fără fundament la data adoptării”, a transmis organizația locală într-un mesaj pe Facebook.

Conducerea PSD Argeş a votat miercuri seară

a primarului oraşului Mioveni, Ion Georgescu, cercetat de DNA pentru trafic de influență.

„Întrunit în şedinţă extraordinară, Biroul Permanent Judeţean al PSD Argeş a decis astăzi, 04.10.2023, excluderea din partid a domnului Ion Georgescu, primar al oraşului Mioveni. PSD condamnă ferm şi se dezice de orice faptă în afara legii din partea membrilor săi. PSD rămâne consecvent principiilor sale de integritate şi va fi intransigent cu oricine le va încălca”, se arată în comunicatul semnat de preşedintele PSD Argeş, Ion Mînzînă.

Ion Georgescu deţinea funcţia de prim-vicepreşedinte al PSD Argeş şi de preşedinte al PSD Mioveni.

după ce

restituind suma de 10.000 de euro pe care ar fi primit-o avans de la un martor-denunțător pentru a-i angaja o rudă la spitalul din Mioveni.

Editor :

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/revolta-la-psd-mioveni-dupa-excluderea-din-partid-a-primarului-acuzat-de-trafic-de-infuenta-consideram-decizia-fara-fundament-2530789

Ultimă oră

Același autor