23.6 C
Arges
16 iulie, 2024

Și-a adus fostul coleg la echipă pentru a promova în prima LIGĂ! „Ne stă bine pe podium”

Publicat: 15/09/2023, 09:20

Buzău se întărește pentru a ajunge în Superligă, iar tehnicianul Andrei Prepeliță a adus un jucător care i-a fost coleg și elev la FC Argeș, Ionuț Șerban. Antrenorul poreclit Harry Potter a avut mână bună, fotbalistul marcând la primul său meci pentru buzoieni.

are un început de sezon foarte bun! După 5 meciuri, formația se află pe locul 2 în campionatul ligii secunde.

În ultima etapa din deplasare, cea de la Dej, Gloria a fost condusă la pauză cu 2-0, iar la final, a câștigat, 4-2. Golul de 2-1, unul spectaculos și cel care a relansat partida, a fost înscris de Ionuț Șerban, jucător cu ștate vechi în prima ligă.

Și-a adus fostul coleg să promoveze în prima ligă!

„Mă bucur foarte mult pentru că a trecut o perioadă foarte lungă de când nu am mai reușit să înscriu” a spus Ionuț Șerban.

Ultima oară când Șerban a marcat a fost anul trecut, în decembrie, când evolua pentru FC Argeș. Cel care a reușit să îl convingă să vină la Buzău a fost Andrei Prepeliță „Am fost coleg de echipă cu el la FC Argeș și l-am avut și antrenor, acest lucru a contat foarte mult” a mai spus jucătorul.

Mijlocașul Buzăului a venit la Gloria cu gânduri mari: „Nu vrem să mai jucăm baraje și să mai trecem prin ce au trecut băieții anul trecut. Vrem să promovăm direct”.

Fostul jucător al lui FC Argeș e fericit când își vede actuala echipă pe locul 2 în campionat.

Ne stă bine pe podium, ne dorim mai sus, să ajungem pe locul 1, 2. Acesta este obiectivul nostru – Ionuț Șerban, jucător Gloria Buzău

Tehnicianul Buzăului e satisfăcut de parcursul echipei de până acum. „Sunt mulțumit de rezultate și echipa a arătat că are caracter. Am fost conduși și am revenit și la Dej și acasă, cu Tunari și la Târgoviște” a declarat

Prepeliță recunoaște că este un antrenor căruia îi place disciplina și nimeni nu iese din cuvântul său: „Băieții mă înțeleg, eu îi înțeleg pe ei pentru că am fost fotbalist, orice problemă cu mine o discută deschis, găsim rezolvări la orice, dar și când e de muncă și de făcut treabă, trebuie să fim 100% concentrați”.

Gloria e pe doi în campionat

După primele 5 etape din campionatul Ligii a II a, Gloria Buzău se află pe locul 2, la egalitate de puncte, 11, cu cei de la Corvinul Hunedoara.

Nu aș vrea să vorbesc deocamdată de clasament pentru că au trecut doar 5 etape, lucrurile încă nu sunt clare. Multe dintre echipe nu sunt în forma maximă, nici noi nu suntem în forma maximă. E și normal pentru că suntem o echipă nouă. Ne bucurăm pentru că am câștigat meciurile, chiar dacă prestațiile nu au fost la nivelul așteptărilor noastre. Avem nevoie de răbdare suntem o echipă nouă, ușor, ușor vom crește și jocul va fi unul estetic, frumos pentru toată lumea – Andrei Prepeliță

Gloria a început acest sezon cu un egal în deplasare, 0-0, cu CS Mioveni, urmat de o victorie acasă, 2-1, cu CS Tunari. În etapa a 3-a a obținut un egal, 1-1 în deplasare cu Chindia Târgoviște, apoi o victorie acasă, 1-0, cu Metaloglobus și una în deplasare, 4-2, cu FC Unirea Dej.

Echipa lui Prepeliță este prezentă și în Cupa României, unde a ajuns în faza grupelor.

Următorul meci din campionat al Gloriei Buzău este pe 16 septembrie, acasă cu Alexandria.

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Actualitate –

15 Sep, 15:29

Știri –

15 Sep, 15:23

Știri politice –

15 Sep, 15:22

Ultima oră

15 Sep, 15:19

15 Sep, 15:15

15 Sep, 15:12

Sursa: https://www.gandul.ro/sport/si-a-adus-fostul-coleg-la-echipa-pentru-a-promova-in-prima-liga-ne-sta-bine-pe-podium-20054932

Ultimă oră

Același autor