38.6 C
Arges
16 iulie, 2024

UPDATE – Argeş: Trafic oprit pe DN 73, la Mărăcineni, după ce un utilaj a fisurat o conductă de gaze, existând scurgeri/ Traficul a fost reluat după ce alimentarea conductei a fost oprită

astăzi, 14:54

Traficul rutier este oprit, joi după-amiază, pe ambele sensuri ale DN 73, la Mărăcineni, în judeţul Argeş, după ce un utilaj a fisurat o conductă de gaze din curtea unui imobil, existând scurgeri. Alimentarea conductei a fost oprită, iar echipajele ISU au făcut măsurători în zonă, traficul fiind apoi reluat.

– Potrivit IPJ Argeş, traficul a fost reluat, după ce alimentarea conductei a fost oprită.

”Echipajul CBRN a efectuat măsurători în zonă, iar nivelul de concentraţie în aer este zero”, a precizat, la rândul său, ISU Argeş.

ŞTIREA INIŢIALĂ

– ”Patru echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere, o autospecială CBRN şi o ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat intervin în comuna Mărăcineni, în cazul unei conducte de gaz fisurată în urma unor lucrări”, a anunţat, joi, ISU Argeş.

Potrivit IPJ, incidentul a avut loc în curtea unui imobil, adiacent sensului de deplasare spre Piteşti al DN 73.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş sunt la faţa locului, pentru a asigura sprijin în vederea intervenţiei pompierilor şi a echipajelor specializate şi dirijare a circulaţiei.

Acolo a sosit şi un echipaj al furnizorului de gaze.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, conducta de gaze din curtea unei societăţi a fost lovită de un utilaj, ducând la fisurarea acesteia.

”Sunt scurgeri de gaze. Pentru intervenţia echipajelor de pompieri, circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers”, a precizat sursa citată.

Sursa: https://www.news.ro/eveniment/arges-trafic-oprit-pe-dn-73-la-maracineni-dupa-ce-un-utilaj-a-fisurat-o-conducta-de-gaze-existand-scurgeri-1922405421492023091421322388

Ultimă oră

Același autor